Avoimet työpaikat

 

ProMart on yksityisessä omistuksessa oleva, toimialaansa huomattavasti nopeammin kasvava tekninen tukkuliike. Palvelemme yritysasiakkaita rakentamisen, teollisuuden ja korjaamojen aloilla. Tuotamme edistyksellisiä palveluita asiakkaillemme ja toimitamme tunnettuja merkkituotteita yli 100.000 nimikkeen valikoimasta.

Kasvumme on kestävää ja kannattavaa. Kuluvan tilikauden budjetoitu liikevaihtomme on n. 15 milj € ja työllistämme 53 henkilöä. Meille on tärkeää korkea asiakastyytyväisyys, johon pääsemme ainutlaatuisella palvelukonseptilla, ammattitaidolla ja toimialan parhailla tuotteilla. Työntekijämme ovat aktiivisia myynnin toteuttajia ja asiakaspalvelun osaajia. Jokainen toimii itsenäisesti omalla vastuualueellaan. Työntekijöillämme on mahdollisuus menestyä ja edetä urallaan yrityksen kasvaessa.

 

Haemme tekijöitä seuraaviin työtehtäviin:
 

Myymälänhoitaja, Pirkkala

Haemme asiakaspalveluhenkistä myymälänhoitajaa Pirkkalassa sijaitsevaan myymälään. Myymälä on avoinna arkisin klo. 7-16.30. Myymälänhoitajan tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu ja myynti myymälässä sekä myymälän ylläpitoon liittyvät tehtävät, kuten varastointi ja esillepano.

Koulutus- ja työkokemustaustasi voi olla tekninen tai kaupallinen. Arvostamme aiempaa kokemusta vastuullisista myyntitehtävistä ja/tai myymälänhoitajan tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, ongelmanratkaisutaitoja, yhteistyökykyä ja joustavuutta sekä hyvää tuntemusta teknisen alan tuotteista.

Tarjoamme sinulle vakituisen päivätyön kasvavassa yrityksessä, nuorekkaan ja rehdin työtiimin tuen sekä mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Saara Seppälä 050 465 5277.  Lähetä hakemus osoitteeseen rekrytointi@promart.fi 22.6.2017 mennessä.
Liitä hakemukseesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.