Avoimet työpaikat

 

ProMart on yksityisessä omistuksessa oleva, toimialaansa huomattavasti nopeammin kasvava tekninen tukkuliike. Palvelemme yritysasiakkaita ja julkisia organisaatioita rakentamisen, teollisuuden ja  korjaamojen aloilla. Tuotamme edistyksellisiä palveluita asiakkaillemme ja toimitamme tunnettuja merkkituotteita yli 100.000 nimikkeen valikoimasta.

Kasvumme on kestävää ja kannattavaa. Syyskuussa 2017 päättynen tilikauden liikevaihto oli noin 15 milj. € ja työllistämme 55 henkilöä. Meille on tärkeää korkea asiakastyytyväisyys, johon pääsemme ainutlaatuisella palvelukonseptilla, ammattitaidolla ja toimialan parhailla tuotteilla. Työntekijämme ovat aktiivisia myynnin toteuttajia ja asiakaspalvelun osaajia. Jokainen toimii itsenäisesti omalla vastuualueellaan. Työntekijöillämme on mahdollisuus menestyä ja edetä urallaan yrityksen kasvaessa.

 

Haemme tekijöitä seuraaviin työtehtäviin:

Myyntiedustaja, Turku

Myyntiedustajana myyt ProMart palvelukonseptia ja toteutat palvelumallejamme sekä olemassa olevien että uusien asiakkaiden kanssa. Työ sisältää asiakaspalvelua, säännöllisiä asiakaskäyntejä ja liikkumista Turun talousalueella. Olet asiakkaiden luona ratkaisemassa toiminnan tuomia haasteita ja palvelemassa asiantuntevasti teknisissä kysymyksissä.

Koulutus- ja työkokemustaustasi voi olla tekninen tai kaupallinen, mutta tärkeintä on aito kiinnostus ja aktiivinen ote myyntityöhön. Saat kattavan koulutuksen ja tuen asiakashankintaan sekä palvelumyyntiin, mutta toimit jatkossa itsenäisesti ja suunnitelmallisesti. Arvostamme myyntihenkistä ajattelutapaa sekä innostunutta työskentelyotetta tehtävän tarjoamissa haasteissa.
Tarjoamme sinulle vakituisen päivätyön kasvavassa yrityksessä, nuorekkaan ja rehdin työtiimin tuen sekä mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ilkka Grönqvist 040 752 6253.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen viimeistään 31.12.2017 osoitteeseen rekrytointi@promart.fi