Avoimet työpaikat

 

ProMart on yksityisessä omistuksessa oleva, toimialaansa huomattavasti nopeammin kasvava tekninen tukkuliike. Palvelemme yritysasiakkaita ja julkisia organisaatioita rakentamisen, teollisuuden ja  korjaamojen ja aloilla. Tuotamme edistyksellisiä palveluita asiakkaillemme ja toimitamme tunnettuja merkkituotteita yli 100.000 nimikkeen valikoimasta.

Kasvumme on kestävää ja kannattavaa. Kuluvan tilikauden budjetoitu liikevaihtomme on n. 15 milj € ja työllistämme 53 henkilöä. Meille on tärkeää korkea asiakastyytyväisyys, johon pääsemme ainutlaatuisella palvelukonseptilla, ammattitaidolla ja toimialan parhailla tuotteilla. Työntekijämme ovat aktiivisia myynnin toteuttajia ja asiakaspalvelun osaajia. Jokainen toimii itsenäisesti omalla vastuualueellaan. Työntekijöillämme on mahdollisuus menestyä ja edetä urallaan yrityksen kasvaessa.

 

Haemme tekijöitä seuraaviin työtehtäviin:

Myyntiedustaja, Hämeenlinna

Myyntiedustajana myyt ProMart palvelukonseptia ja toteutat palvelumalleja asiakkaiden kanssa. Työ sisältää asiakaspalvelua, säännöllisiä asiakaskäyntejä ja liikkumista Hämeenlinnan ja lähikuntien talousalueella. Olet asiakkaiden luona ratkaisemassa toiminnan tuomia haasteita ja palvelemassa asiantuntevasti teknisissä kysymyksissä.

Koulutus- ja työkokemustaustasi voi olla tekninen tai kaupallinen, mutta tärkeintä on aito kiinnostus ja aktiivinen ote myyntityöhön. Saat kattavan koulutuksen ja tuen asiakashankintaan sekä palvelumyyntiin, mutta toimit jatkossa itsenäisesti ja suunnitelmallisesti. Arvostamme myyntihenkistä ajattelutapaa sekä innostunutta työskentelyotetta tehtävän tarjoamissa haasteissa.
Tarjoamme sinulle vakituisen päivätyön kasvavassa yrityksessä, nuorekkaan ja rehdin työtiimin tuen sekä mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sampo Säily 18.8. ja 21.-22.8. 0400 950332.  Lähetä hakemus osoitteeseen rekrytointi@promart.fi 31.8.2017 mennessä.
Liitä hakemukseesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.