Avoimet työpaikat

 

ProMart on yksityisessä omistuksessa oleva, toimialaansa huomattavasti nopeammin kasvava tekninen tukkuliike. Palvelemme yritysasiakkaita ja julkisia organisaatioita rakentamisen, teollisuuden ja  korjaamojen ja aloilla. Tuotamme edistyksellisiä palveluita asiakkaillemme ja toimitamme tunnettuja merkkituotteita yli 100.000 nimikkeen valikoimasta.

Kasvumme on kestävää ja kannattavaa. Kuluvan tilikauden budjetoitu liikevaihtomme on n. 15 milj € ja työllistämme 55 henkilöä. Meille on tärkeää korkea asiakastyytyväisyys, johon pääsemme ainutlaatuisella palvelukonseptilla, ammattitaidolla ja toimialan parhailla tuotteilla. Työntekijämme ovat aktiivisia myynnin toteuttajia ja asiakaspalvelun osaajia. Jokainen toimii itsenäisesti omalla vastuualueellaan. Työntekijöillämme on mahdollisuus menestyä ja edetä urallaan yrityksen kasvaessa.

 

Haemme tekijöitä seuraaviin työtehtäviin:

Myyntiedustaja, Jyväskylä

Myyntiedustajana myyt ProMart palvelukonseptia ja toteutat palvelumalleja asiakkaiden kanssa. Työ sisältää asiakaspalvelua, säännöllisiä asiakaskäyntejä ja liikkumista Jyväskylän ja lähikuntien talousalueella. Olet asiakkaiden luona ratkaisemassa toiminnan tuomia haasteita ja palvelemassa asiantuntevasti teknisissä kysymyksissä.

Koulutus- ja työkokemustaustasi voi olla tekninen tai kaupallinen, mutta tärkeintä on aito kiinnostus ja aktiivinen ote myyntityöhön. Saat kattavan koulutuksen ja tuen asiakashankintaan sekä palvelumyyntiin, mutta toimit jatkossa itsenäisesti ja suunnitelmallisesti. Arvostamme myyntihenkistä ajattelutapaa sekä innostunutta työskentelyotetta tehtävän tarjoamissa haasteissa.
Tarjoamme sinulle vakituisen päivätyön kasvavassa yrityksessä, nuorekkaan ja rehdin työtiimin tuen sekä mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Saara Seppälä 0504655277.  Lähetä hakemus osoitteeseen rekrytointi@promart.fi 31.10.2017 mennessä.
Liitä hakemukseesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

 

Pakettiautonkuljettaja / varastotyöntekijä, Pirkkala

Pakettiautonkuljettajana toteutat osaltasi ProMartin palvelukonseptia kuljettamalla lähetyksiä asiakkaille ja toimittajilta omaan varastoon. Työ sisältää päivittäin tavaran lastaamista ja purkamista asiakkaiden ja toimittajien luona sekä omassa varastossa keräilyä, pakkausta ja lähettämistä. Työtä tehdään kahdessa vuorossa klo 7:00-18:00 välillä.

Arvostamme koulutusta tai työkokemusta logistiikan tehtävistä, erityisesti kokemus jakeluauton kuljettamisesta katsotaan eduksi. Reippaalla ja innostuneella mielellä sekä tehokkaalla työskentelytavalla pääset nopeasti tehtäviesi tasalle. B-kortti on tehtävään välttämätön.
Tarjoamme sinulle vakituisen päivätyön kasvavassa yrityksessä, nuorekkaan ja rehdin työtiimin tuen sekä mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Saara Seppälä 0504655277.  Lähetä hakemus osoitteeseen rekrytointi@promart.fi 22.10.2017 mennessä.
Liitä hakemukseesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.