Talopakettien tarvikepakkaukset

TALOPAKETTIEN TARVIKEPAKKAUKSET


Pientarvikepakkaukset sisältävät kaikki peintalon asennus- ja kiinnitystarvikkeet perustuksesta talon harjalle. Jotta pakkausten sisältö olisi aina sovitunlainen, olemme valinneet tavarantoimittajiksi vain luotettavia toimittajia!

Koska jokaisella työmaalla on omat tarpeet, myös pinitarvikepakkaus on yksilöllinen jokaiseen kohteeseen. Optimoidut pakkauskoot minimoivat hävikin. Vajaat pakkaukset tai rullat toimitetaan määrälaskennan mukaan.


LAADUKASTA RAKENTAMISTA JOKAISESSA TYÖVAIHEESSA


Talotoimittajan hankkiessa pientarvikkeet keskitetysti, vähenee asentajien tarvikeostoskäynnit kiinnitystavikkeiden ja muiden mahdollisten tarvikkeiden osalta. Tämä edesauttaa laadunvalvontaa ja valmistaa että eri työvaiheissa käytetään hyväksyttyjä ja tarkoituksenmukaisia kiinnitys- ja rakennustarvikkeita.
TARVIKEPAKKAUSTEN TILAUS JA TOIMITUS


Talotarvikepakkausten tilaaminen on helppoa ja vaivatonta. Teemme valmiit tilauspohjat web-tilausjärjestelmäämme valikoiduista tuotteista. Toimituslähetteessä tuotteet on yksilöity rakennuksen työvaiheen mukaisesti joka ohjaa asentajaa käyttämään toimitetut tarvikkeet niille kuuluviin työvaiheisiin.

Toimitamme myös vajaita pakkauksia ja rullia määrälaskennan mukaan ja optimoimme pakkauskoot hävikin minimoisiseksi. Toimitusaika on normaalisti kolme työpäivää tilauksesta vakiotuotteiden osalta.