Toimitus- ja maksutavat

1. Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika on 1 - 4 työpäivää. Jos tuote on tilapäisesti loppunut on toimitusaika n. 1 viikko. Toimitusaika tulee tällöin varmistaa asiakapalvelusta. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

2. Toimitustavat

- ProMart kuljetus sopimusasiakkaille Pirkanmaalla ja PK-Seudulla, maksuton
- Nouto Pirkkalan tai Helsingin myymälästä, maksuton
- Matkahuolto perille paketti, hinta 10,00 €
- Nouto lähimmästä lähikaupasta, hinta 5,90 €

Nouda pakettisi Matkahuoltojen lisäksi minkä tahansa Tradekan Siwa-, Valintatalo- tai Euromarket-myymälästä. Tiheä myymäläverkosto ja myymälöiden pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun itselle parhaiten sopii. Kun paketti on noudettavissa määräasemalta, saatte ilmoituksen tekstiviestinä. 

Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä linkin, jonka kautta voit kätevästi seurata tilauksesi etenemistä.


3. Maksutavat

Verkkopankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki / Aktia, Nooa, Handelsbanken, Ålandsbanken, Tapiola ja S-pankki.

Luottokortit: Visa, Visa Electron, MasterCard ja Eurocard.

Tili / laskutus: Tili ja laskutusmahdollisuus on tarkoitettu Yritysasiakkaille joiden kanssa maksutavasta on sovittu erikseen ProMart Oy:n myyntihenkilön tai asiakaspalvelun kanssa.

Verkkokaupassa toimivat maksutavat:

  • Klarna Lasku
  • Klarna Erämaksu
  • Klarna Tili
  • Klarna Chekout