Ajankohtaiset uutiset

Uutiset 1 - 10  (Yhteensä 19)

24.5.2017 - Promart tukee nuorta rallilupausta matkalla lajin huipulle!

23-vuotias Eerik Pietarinen on ajanut rallia 4 vuotta ja on ollut tällä kaudella SM2-sarjassa voittamaton. Kaikissa tähän astisissa osakilpailuissa on saavutettu 1. sija. Sarjassa on seitsemän osakilpailua, joista neljä on jo ajettu ja loput 3 ajetaan kesän aikana. Tämän vuoden tavoite on voittaa suomenmestaruus SM2-luokassa.

Eerikin urakehitys on ollut päätähuimaavaa. Vielä viime syksynä hänen nimensä oli useille ralliakin seuranneille tuntematon, mutta tämän kevään voittojen myötä hänestä kuhistaan jo kaikissa rallipiireissä. Kun Eerik vie omaa ralliuraa kohti menestystä, myös ProMart hyötyy kumppanuudesta ja kasvattaa positiivisen nuorukaisen rinnalla omaa kasvutarinaa.

Toivotamme menestystä Eerikille!

Lue lisää Eerikin viimeisimmän kisan voitosta http://www.urheiluuutiset.com/eerik-pietariselle-ei-loydy-pysayttajaa-sm2-luokassa-tavoitteeseen-paastiin/

10.2.2017 - Palkkaamme toistakymmentä uutta osaajaa kevään aikana

Toiminnan kasvaessa palkkaamme toistakymmentä uutta työntekijää yrityksen eri toimintoihin. Pääosa avoimista tehtävistä sijoittuu Pirkkalan päätoimipisteeseen.

Yrityksen liikevaihto kasvoi edellisellä tilikaudella n. 40 % ja kuluvan tilikauden kasvuvauhti säilyy viimevuoden kaltaisena liikevaihdon ollessa n. 15 milj €. ProMart työllistää tällä hetkellä lähes 50 henkilöä ja toimipisteet ovat Pirkkalan lisäksi Vantaalla, Turussa ja Oulussa.

Toimialan kokonaismarkkina ei juuri ole viimevuosina kasvanut, mutta asiakkaiden vaatimukset pientarvikkeiden saatavuudesta ja kulujen kohdistamisesta ovat jatkuvasti suuremmassa roolissa. Näihin tarpeisiin kehitetyt palvelumallit ovat osaltaan yrityksen kasvun takana. Uusien työtehtävien myötä yritys on entistä valmiimpi ottamaan kasvua vastaan, tuottamaan palveluita ja toimittamaan kasvavia materiaalivirtoja. Kevään aikana ProMart aloittaa toiminnan myös Jyväskylän seudulla.

Avoimet työpaikat: https://www.promart.fi/info/avoimet-tyopaikat/16/

28.11.2016 - Verkostomessut Tampereella 25-26 tammikuuta

Olemme mukana Verkostomessuilla 25-26.1.2017 Tampereen Messukeskuksessa osastolla A820.

Esittelemme messuilla kokonaisvaltaisen palvelumme verkonrakentajien työväline, suojain- ja tarvikevarustamisesta sekä automatisoidusta tarvikkeiden täyttöpalvelusta toimipisteisiin ja pakettiautoihin.

Messut ovat avoinna molempina päivinä klo 9-16. Tervetuloa osastollemme!

18.10.2016 - Martinpäivät Pirkkalassa 10.11.2016

Jo perinteeksi muodostuneet Martinpäivät pidetään Pirkkalan myymälässä torstaina 10.11.2016 klo 7-14.

Martinpäivillä mentalisti taikuri Jose Ahonen tekee työkalutaikuutta ja juontaa tapahtumaa. Tuotteiden valmistajat ja päämiehet esittelevät tuotteitaan ja pitävät työnäytöksiä.

Tarjoamme klo 7.00-9.00 reilun aamiaisen ja klo 10.30-14.00 lounaaksi grillattua kanaa. Jälkiruokana lettukahvit. Aamiais- ja lounasmenun on suunnitellut huippukokki Hans Välimäki.

Tervetuloa!

28.9.2016 - Tekijäksi ProMarttiin! Etsimme ostajaa, myyntiedustajia, varastotyöntekijöitä

Etsimme kasvuamme toteuttamaan työntekijöitä eri tehtävä alueille. Tutustu avoimiiin työpaikkoihimme https://www.promart.fi/info/avoimet-tyopaikat/16/

16.9.2016 - Tervetuloa Vantaan myymälän avajaisiin

Tervetuloa uusien toimitilojemme avajaisiin keskiviikkona 5.10.2016 klo 7-14.

Avajaisissa mentalisti taikuri Jose Ahonen tekee työkalutaikuutta ja juontaa tapahtumaa ja tuotteiden valmistajat ja päämiehet esittelevät tuotteitaan ja pitävät työnäytöksiä.

Tarjoamme klo 7.00-9.00 reilun aamiaisen ja klo 10.30-14.00 lounaaksi grillattua kanaa. Jälkiruokana lettukhvit. Aamiais- ja lounasmenun on suunnitellut huippukokki Hans Välimäki.

Tervetuloa!

25.8.2016 - ProMart Tampereen kehyskuntien työkalutoimittajaksi

ProMart on voittanut työkalutoimitukset Tampereen seitsemän kehyskunnan tekemässä kilpailutuksessa kaikille kilpailutuksen piiriin kuuluneille Nokian, Ylöjärven, Pirkkalan, Kangasalan, Lempäälän, Vesilahden ja Oriveden kuntien hankintayksiköille. Sopimus on 3+2 vuotinen ja astuu voimaan 1.9.2016 alkaen.Kuntien tekemä hankintapäätös osoittaa ProMartin olevan erittäin hintakilpailukykyinen ammattityökalujen toimittaja.

ProMart on yksityisessä omistuksessa oleva Suomalainen tekninen tukkuliike. Palvelemme yrityksiä, kuntia ja muuta julkistasektoria monipuolisella teknisellä tuotevalikoimalla. Toimitamme tunnettuja merkkituotteita yli 100.000 nimikkeen valikoimasta. Palvelemme siellä missä asiakas on.

1.8.2016 - ProMart palvelee nyt myös Turun seudulla

ProMartin toiminta kasvaa ja palvelualueemme laajenee myös Turun seudulle elokuun alusta alkaen. Turun aluella asiakkaitamme palvelee Lauri Jalonen puh. 0505700248

ProMart toimittaa yrityksille tunnettuja työvälineitä ja tarvikkeita yli 100 000 nimikkeen valikoimasta. Palvelemme valtakunnallisesti eri palvelumalleilla ja paikallisesti henkilökohtaisella palvelulla kiinteiden toimipaikkojemme ympäristössä.

31.7.2016 - Konalan toimipiste on muuttanut Vantaan Koivuhakaan

Vuodesta 2012 toiminut Helsingin Konalan toimipiste palvelee nyt uusissa ajanmukaissa toimitiloissa Vantaan Koivuhaassa.

Uudet isommat tilat mahdollistaa monipuolisemman palvelun ja laajemman myymälätuotevalikoiman. Koivuhaan keskeinen sijainti mahdollistaa myös nopeammat toimitukset pääkaupunkiseudulla.
Toimipisteen osoite on Juurakkotie 3 Vantaa.

9.6.2016 - Avoimia työpaikkoja

Kasvamme palanen kerrallaan ja tarvimme uusia tekijöitä kasvun toteuttajiksi.
Nyt haemme myyntiedustajia Turun ja Tampereen seudulle.

Avoimet työpaikat löydät: https://www.promart.fi/info/avoimet-työpaikat/16/
Uutiset 1 - 10  (Yhteensä 19)
Sivut: